April 12, 2017

Wordless Wednesday: Farm Fresh Cafe Latte

I've been eyeing this one for quite some time. Finally bought one. Hoi memang kaw... Drinking just one sip got me feeling really guilty already. Let's see if it really keep my eyes wide open. Haha.

Update: Yes, it definitely keep my eyes open... WIDE OPEN!

2 comments:

Orked V. said...

macam sya, memang wide open lah. siap wengweng kepala.hahaha

sya expect rasa dia creamy taw, because macam dia highlight the word "latte" tu. plus, farm fresh kan pengeluar susu, so sya bayang kan rasa susu freshhh bersatu padu dengan rasa kopi..

sekali bila rasa, mak aihhhhhh. kaw gile kopi dia. baru perasan ayat "double espresso". so kesimpulannya sya tak minat yang ni. sya bayang kan dia rasa macam latte kat starbucks /coffee bean tu. creamyyy ada foammmmm, fuuuhhh.. dapnyeeeee. hehehheehe

Bashtiah Nahrul said...

Eh samala...! Sekali hirup je terus naik ke kepala! Husband bash pun sama.. hahahah. Dia kata macam zapp terus segar bugar...

Bash pun ingatkan susu segar 'berperisa' kopi. Tak baca habis... hahah. Overall, okay la bash layan gak rasa dia. Tapi tak boleh sekali minum semua, berpinar... huhu