November 16, 2016

Oily food all the way


Dearest husband uploaded a picture of his lunchbox that I prepared for him today on Facebook. 

Someone commented,
"Hi where is vegetables and fruits. Please add more la"

When you're friends on Facebook with your Nutrition lecturer... Hahahah. Okay, okay... I'll add on more fruits and vegies next time.


12 comments:

ayunie ramli said...

Hahahahhaha. Kan.. Ade je nk komplen

Bashtiah Nahrul said...

Heheheh.. Tak apalah. Concern 😊

dorsett pink said...

Thank you sebab follow saya and baca entry2 laa saya. Thank u for reading

dorsett pink said...

i cannot eat without sayur

Bashtiah Nahrul said...

You're most welcome :) Ala lagipun I'm joining the top commentor contest pun :) No harm in reading and dropping comments anyway.

Bashtiah Nahrul said...

Good good! I like sayur too tapi since awal pagi preparekan lunch, tak sempat masak sayur.. hahah

Orked V. said...

hahahahahha

ye la bash, cant see any in green colour !
mcm sya pon x bpe rajin, so i'll make sure dalam fridge wajib ade stock lettuce. bile nak makan, ade lauk, part sayur makan lettuce gitu je. kalau rajin, sya upgrade la buat salad ke ape. hahahaha

Bashtiah Nahrul said...

Hahah kan... Ha itulah bash pun selalu juga ada stok lettuce tu tapi masa tu tak ada. Hah buh jela apa ada. Ulam raja ada je kat luar rumah ni ha tapi tak rajin lak mengambil nya.. hahah

shafiza said...

Oleh kerana sekarang ni nak cepat, fiza rebus ja semua sayur, 😂 walaupun, rasa macam emmm..tapi suami suka, pelik ja rasa ya. Yakk. Hahaa

Bashtiah Nahrul said...

Ada juga masanya rebus air kosong gitu je... Betul la fiza, rasa pelik.. Hahaha.. Ada yang okay rebus camtu je, ada yang kurang sikit...

Mommy Cici said...

hahahha.

My husband and I both bukan pemakan sayur. tapi kalau ada ngap je lah. I pun start makan sayur masa pregnant Ash (or Maira) hahahaha

Bashtiah Nahrul said...

Hahah... Kena makan sayurla. Good for health 😊