October 26, 2016

Wordless Wednesday: Teh ais

Rindu. Nak dekat 3 bulan tak minum oiii.....

8 comments:

shafiza said...

Hehe, sabar ja bash. Fiza dulu pantang 100 hari tak minum ais. Lepas tu, bagi extend lagi sebab takut jatuh sakit. Then da satu hari tu, nak juga rasa. Bila hirup dan telan air sejuk tu untuk kali pertama, terus sakit gigi. Haha

Bashtiah Nahrul said...

Hahahah... Sampai macamtu sekali eh fiza. Sebelum bersalin nasib baik dah pulun habis-habis. Tapi still, rindu juga la nak minum...

Mommy Cici said...

pheww dia letak gambo teh ais pulakkkk aghhahahaha

I kan czer , kan orang cakap kena pantang ais setahun. masa maira dulu I rasa was was boleh ke tak minum air/sejuk ni. tapi I berjaya hokey . bila lepak mamak dah tak pandang teh ais semua dah, dok order teh tarik je tak pun air suam. hehehe

skrg pun setakat ni tak minum ais lagi. hopefully kuat iman hahahah

Mommy Cici said...

ohh babe lupa pulak I tag you tau

Husna Rahman said...

mmg rindu sgt ler tu..

Bashtiah Nahrul said...

Tabahnya!!! I pun czer... Tu yang takut minum ais tu. Bf pulak, orang tua2 kata nanti anak cirit... tak tahu lah betul ke tak..

Bashtiah Nahrul said...

Ok tq!

Bashtiah Nahrul said...

Mau tak rindu... huhu